Custom Polar BearT-Shirt & Baby Rompers, Vår första fars dag skjorta, familjepresent, bomull matchande skjorta, fars dag present, present till pappa/bebis
289 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Custom Polar BearT-Shirt & Baby Rompers, Vår första fars dag skjorta, familjepresent, bomull matchande skjorta, fars dag present, present till pappa/bebis

Pris: 289 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Custom Polar BearT-Shirt&Baby-byxor
Mätningar Babysuit Size: 0-3M, 6M, 12M, 18M, 2T; T-shirt Size: XS, S, M,L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
Material Bomull

Custom Polar Bear T-shirt & Baby-byxor - Detta set innehåller en specialdesignad Polar Bear T-shirt för pappor och matchande barnbyxor för att skapa en bedårande och koordinerad look för hela familjen.

Fira den speciella milstolpen av en första fars dag med denna skjorta "Vår första fars dag". Det är ett hjärtevärmande sätt att fira bandet mellan en far och ett barn.

Bomull Material: Tillverkad av högkvalitativ bomull, både t-shirten och byxorna ger en mjuk och bekväm känsla för både pappa och bebis. Det andningsbara tyget säkerställer optimal komfort under hela dagen, vilket gör den idealisk för vardagsbruk.

Underbar present: Överraska och gläd din pappa eller man med denna omtänksamma fars dag-present. Den matchande isbjörnsdesignen visar upp kärleken mellan far och barn, medan meddelandet "Vår första fars dag" ger en sentimental touch. Detta set fungerar också som en underbar present till hela familjen. Med matchande skjortor och byxor skapar den en känsla av enhet och samhörighet, vilket gör den perfekt för familjeutflykter, fotograferingar eller alla tillfällen som kräver en extra touch av söthet. Det är också ett bra alternativ för babyshower, födelsedagar eller vilket tillfälle som helst för att fira bandet mellan en far och ett barn.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.