Matchande T-shirts med anpassade namn för öl och nappflaskor, skjorta för vår första fars dag tillsammans, bomullströja/babybody, present till pappa/nyfödd/bebis
289 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Matchande T-shirts med anpassade namn för öl och nappflaskor, skjorta för vår första fars dag tillsammans, bomullströja/babybody, present till pappa/nyfödd/bebis

Pris: 289 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Custom Daddy and Me matchande skjortor
Mätningar Babysuit Size: 0-3M, 6M, 12M, 18M, 2T; T-shirt Size: XS, S, M,L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
Material Bomull

Anpassad matchande skjorta - Visa upp ditt speciella band med din lilla i detta förtjusande matchande skjortset. Den innehåller en anpassad T-shirt för pappan och en anpassad matchande bodysuit för barnet.

Father & Baby Cotton Bodysuit - Tillverkad av mjuk och andningsbar bomull, denna skjorta garanterar optimal komfort för både pappa och baby. Det högkvalitativa tyget ger en mild touch på känslig hud, vilket garanterar en mysig och trevlig bärupplevelse för båda.

Vår första fars dagskjorta - Om det är din första fars dag är den här skjortan ett måste till din förälder-barns outfit. Den roliga designen "Vår första fars dag tillsammans" kommer att ge fantastiska möjligheter att ta minnesvärda bilder. Pappa och bebis bär dessa skjortor tillsammans och skapar bestående minnen vid detta speciella tillfälle.

Idealisk present - Oavsett om det är till en blivande pappa, en nybliven pappa eller en nyfödd baby, är dessa T-shirts en omtänksam och hjärtevärmande present. Fira det unika bandet mellan far och barn med denna oförglömliga present, som symboliserar kärlek, glädje och föräldraskapets resa.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.