Personlig Golf Divot Reparation & Ball Marker Set, Custom Monogram Golf Divot Tool, Golf Tillbehör, Best Man Golf Present, Present till pappa/pojkvän/spelare
369 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Personlig Golf Divot Reparation & Ball Marker Set, Custom Monogram Golf Divot Tool, Golf Tillbehör, Best Man Golf Present, Present till pappa/pojkvän/spelare

Pris: 369 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Personlig Golf Divot Reparation & Bolt Marker Set
Material Rostfritt stål, aluminiumlegering

Custom Monogram Golf Tool - Detta golfverktyg är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål och kan anpassas med ett monogram som du väljer. Monogrammet tillför en touch av elegans och unikhet, så att du kan skapa ett unikt och unikt golftillbehör.

Golftillbehör - Det personliga uppsättningen för reparation av golfdivot och bollmarkör är ett praktiskt och viktigt tillbehör för golfare. Divotverktyget används för att reparera gräsmattan på golfbanan, medan bollmarkören används för att markera positionen för golfarens boll. Detta set säkerställer att golfaren är utrustad med de nödvändiga verktygen för en smidig och njutbar golfupplevelse.

Perfekt present - Den personliga uppsättningen för reparation av golfdivot och bollmarkör är en mångsidig present som passar olika mottagare. Den kan ges som en gåva till pappor, pojkvänner eller alla som tycker om att spela golf. Oavsett om det är för fars dag, en födelsedag eller något speciellt tillfälle är detta set ett genomtänkt och praktiskt presentval för golfentusiaster.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.