Personliga groomsmen manschettknappar, graverad manschettknapp med box, anpassad knytklämma och manschettknappset för män, gåvor till brudens far
209 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Personliga groomsmen manschettknappar, graverad manschettknapp med box, anpassad knytklämma och manschettknappset för män, gåvor till brudens far

Pris: 209 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Personliga groomsmen manschettknappar
Mätningar Manschettknappsdiameter: 2CM(0,78INCH); Slipklämmans längd: 5,5 cm (2,16 tum); Storlek av trälåda: 4,5*4,5*2,7CM(1,77*1,77*1,06INCH) (endast manschettknappar) och 6,5*4*2,7CM(2,55*1,57*1,06INCH) (manschettknappar och knytklämmor)
Material Rostfritt stål

Personlig manschettknapp - Du kan anpassa namn, bokstav eller datum enligt dina preferenser, vilket gör denna manschettknapp till en unik minnessak. Som komplement till de personliga manschettknapparna finns en matchande anpassad slipsklämma som ger en professionell och elegant finish till vilken outfit som helst.

Graverad manschettknapp med låda - Högkvalitativa råmaterial och polerade ytor säkerställer att de är både hållbara och attraktiva. Varje par manschettknappar kommer i en sofistikerad presentationslåda. Vår noggrant skräddarsydda exklusiva presentförpackning låter dig inte bara visa upp din present utan ger dig också en säker plats för förvaring och skydd av manschettknappar när de inte används.

Perfekt presentalternativ - Oavsett om det är ett bröllop, årsdag eller födelsedag, är detta anpassade slipsklämma och manschettknappsuppsättning en omtänksam och minnesvärd present till vilken man som helst i ditt liv. Det är ett perfekt sätt att uttrycka din uppskattning och kärlek till din pappa, make, best man eller groomsman.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.