Personligt Gamertag hörlursställ, valfritt användarnamn/flerfärgad akrylheadsethållare, speltillbehör, present till spelare/pappa/män/pojkvän
359 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Personligt Gamertag hörlursställ, valfritt användarnamn/flerfärgad akrylheadsethållare, speltillbehör, present till spelare/pappa/män/pojkvän

Pris: 359 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Personligt Gamertag hörlursställ
Material Akryl

Personligt spelhörlursställ - Vi kan ge dig en namnanpassningstjänst. Allt du behöver göra är att ange ditt namn, smeknamn eller spelanvändarnamn. Detta stativ är utformat för att rymma alla trådbundna eller sladdlösa headset och ger en säker och elegant lösning för att hålla spelheadset organiserade och inom räckhåll.

Bra speltillbehör - Hörlursstället lyser upp i 12 olika färger och styrs av en mycket känslig touchsensor på basen och vår medföljande fjärrkontroll. Fjärrkontrollen kan utföra multifunktionell kontroll, inklusive färgväxling, justering av ljusstyrka, och så vidare, så att de kan matcha sina inställningar eller ändra atmosfären enligt deras preferenser.

Perfekt present till spelare - Ett måste-ha speltillbehör som kombinerar funktionalitet med anpassning, vilket gör det till en perfekt present till spelare, pappor, män eller pojkvänner.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.