Personliga minimalistiska monogrammanschettknappar, initialer manschettknappar, manschettknappar i sterling silver, manschettknappar för brudgummen, fars dagspresent, present till pappa/honom
379 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Personliga minimalistiska monogrammanschettknappar, initialer manschettknappar, manschettknappar i sterling silver, manschettknappar för brudgummen, fars dagspresent, present till pappa/honom

Pris: 379 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Personliga Minimalistiska Monogram Manschettknappar
Mätningar Höjd: 2 cm (0,8 tum)

Anpassade initialer & namnmanschettknappar - Dessa manschettknappar kan anpassas för att visa dina initialer eller namnet på den speciella personen. Det ger en personlig och meningsfull touch till din outfit, vilket gör den till en personlig och unik minnessak.

Minimalistisk designstil - Dessa manschettknappar kan anpassas med en minimalistisk monogramdesign, vilket ger en touch av sofistikering och personalisering till din klädsel. Premiummaterial har valts ut för att säkerställa hållbarhet, kvalitet och polerat utseende. Manschettknappar har en klassisk och tidlös elegans, lämpliga för dig att bära vid formella tillfällen eller för dagliga resor.

Present till honom - Dessa personliga manschettknappar är en fantastisk present till pappa, brudgum eller någon speciell man i ditt liv. De kombinerar personalisering med en snygg accessoar, vilket gör dem till ett genomtänkt och minnesvärt presentval som han kan värna om i många år framöver.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.