Personlig nattlampa för månen och stjärnorna, nattlampan för namnet, dekoration av barnrum, dekorationer för barnkammare, presenter till nyfödda, julklappar till barn/bebisar
399 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Personlig nattlampa för månen och stjärnorna, nattlampan för namnet, dekoration av barnrum, dekorationer för barnkammare, presenter till nyfödda, julklappar till barn/bebisar

Pris: 399 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Custom Moon Star Night Light
Mätningar Length*Height: 20*14CM(7.87*5.51INCH)
Material Lampa: Akryl/Sockel: Trä

Teckensnitt -

Söt nattljus - Detta är ett nattljus med stjärna och måne-tema, med lysande stjärnor och måne gömda i vackra moln. Med sitt sällskap kommer ditt barn inte längre att vara rädd för mörkret, och det kan hjälpa ditt barn att tillbringa en söt natts sömn efter den andra.

Praktiskt nattljus - Denna vackra LED-nattlampa inkluderar en extra USB-kabel med en strömbrytare för att byta trefärgsljuskälla (vit/varm/varm vit) och justerbar ljusstyrka. Ditt barn kan gå upp på natten, dricka vatten, gå på toaletten och gå tillbaka till sängen utan att tända några huvudljus eller störa din sömn.

Kreativa gåvor - Vår nattlampa är gjord av akryl och med träfot är det den perfekta dekorationen för barnkammare och barns sovrum. Nattlampan kan anpassas med ett eget namn och kommer aldrig att skala eller blekna. Det är en unik present till nyfödda och barn!

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.