Personliga Panda föräldra- och barnskjortor, vår första fars dagskjorta, pandaskjorta, matchande skjortor för far och bebis i bomull, farsdagspresent till pappa
289 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Personliga Panda föräldra- och barnskjortor, vår första fars dagskjorta, pandaskjorta, matchande skjortor för far och bebis i bomull, farsdagspresent till pappa

Pris: 289 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Custom Daddy and Me matchande skjortor
Mätningar Babydräkt storlek: 0-3M, 6M, 12M, 18M, 2T
T-shirtstorlek: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
Material Bomull

Panda föräldra-barn-skjortor - Dessa matchande skjortor är designade för både fäder och deras bebisar, och skapar en söt och hjärtvärmande kontakt mellan förälder och barn. pandamotivet ger skjortorna en lekfull och bedårande touch, vilket gör dem visuellt tilltalande och uppseendeväckande. Designen kommer säkerligen att locka till sig komplimanger och leenden vart du än går.

Mjukt material - Tillverkade av mjukt och andningsbart bomullstyg, dessa skjortor garanterar komfort för både far och baby. De är perfekta för vardagsbruk och skapar en snygg och koordinerad look för hela familjen.

Perfekt present - Dessa skjortor är en idealisk present till fars dag, vilket gör att fäder stolt kan fira sin roll och den speciella kontakt de delar med sina små. Bortom fars dag kan dessa skjortor bäras vid olika tillfällen, såsom familjesammankomster, utflykter eller till och med vardagskläder. De är mångsidiga och tidlösa plagg som aldrig kommer att gå ur mode.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.