Personlig bröllopstårtskärningsset med namn, utsökt serveringsset för tårtskärare i rostfritt stål, bröllopsduschfavoriter, bröllopspresent för par
299 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Personlig bröllopstårtskärningsset med namn, utsökt serveringsset för tårtskärare i rostfritt stål, bröllopsduschfavoriter, bröllopspresent för par

Pris: 299 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Personlig bröllopstårta skär set
Mätningar Längd: Kniv: 27,1 cm (10,67 tum), spade: 23 cm (9,05 tum)
Material Rostfritt stål

Personligt namn - Skärningssetet för bröllopstårta kan anpassas med namnen på paret. Detta gör att du kan lägga till en personlig touch till setet, vilket gör det till ett unikt och meningsfullt minne. Personaliseringen ger en speciell touch och skapar ett bestående minne av bröllopsdagen.

Utsökt rostfritt stål - Detta kakskärningsset är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, vilket säkerställer hållbarhet och långvarig användning. Materialet i rostfritt stål ger setet ett elegant och polerat utseende, vilket gör setet lätt att rengöra och underhålla.

Tårtskärare och serveringsset - Setet innehåller en tårtskärare och en serveringskniv, vilket ger de nödvändiga verktygen för att skära och servera bröllopstårtan. Setet säkerställer en sömlös och elegant kakskärningsupplevelse.

Perfekt present - Det personliga tårtskärningssetet är en idealisk bröllopspresent för par. Den kombinerar funktionaliteten hos en kakskärare och serveringsset med sentimentaliteten i personalisering. Setet kan användas under bröllopsmottagningen och omhuldas som ett minne.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna e-post till oss om du har speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.