Skräddarsydd skjorta för sengångens namn förälder-barn, vår första fars dagskjorta, bomullströja/byxor, födelsedag/fars present till pappa/farfar
289 kr

Kvantitet*
LÄGG I KUNDVAGN

Fri leverans

Tillverkning 1-3 arbetsdagar

Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

Skräddarsydd skjorta för sengångens namn förälder-barn, vår första fars dagskjorta, bomullströja/byxor, födelsedag/fars present till pappa/farfar

Pris: 289 kr

Fri leverans

* Tillverkning 1-3 arbetsdagar

* Gratis express leverans på beställningar över 1600kr

  • Beskrivning
  • Instruktion
  • Leverans
  • 99 dagars retur

Objektdetaljer:

Stil Egen skjorta för sengångarenamn förälder-barn
Mätningar Babysuit Size: 0-3M, 6M, 12M, 18M, 2T; T-shirt Size: XS, S, M,L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL
Material Bomull

Custom Sloth Name Parent-child Shirt - Denna förtjusande skjorta för sengångare med namn förälder-barn är det perfekta sättet att fira det speciella bandet mellan far och barn. Med sin unika design ger den en touch av charm till vilken outfit som helst.

T-shirt/byxor i bomull - Tillverkade av högkvalitativ bomull, dessa skjortor erbjuder högsta komfort och andningsförmåga för både pappa och bebis. Det mjuka tyget säkerställer en mysig passform, vilket gör den lämplig för hela dagen.

Födelsedag/fars present till pappa/farfar - Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, fars dags present eller en överraskning till farfar, är dessa skjortor ett genomtänkt och meningsfullt val. De är ett underbart sätt att uttrycka kärlek och uppskattning.

Första fars dag-tröja: Fira minnet av det glada tillfället för din första fars dag med denna förtjusande skjorta. Det fungerar som en hjärtlig påminnelse om de värdefulla ögonblicken som delas mellan en far och hans barn. Dess snygga design och bekväma passform gör den till ett utmärkt val för att hedra faderskapets fantastiska resa.

1. Läs om vår policy för barnsäkerhet .

2. Skicka gärna ett e-postmeddelande till oss med speciella önskemål eller frågor.

LEVERANS & SPÅRNING

Leveranstid = produktionstid + transporttid

Alla produkter är skräddarsydda, så det tar 1-3 arbetsdagar att göra dem. Se den produktionstid som anges under knappen "Lägg i kundvagn".

Vi erbjuder 3 fraktmetoder som du kan välja enligt nedan 

Metod beräknad ankomsttid

Pris

Standard leverans till Sverige

6-10 arbetsdagar

Fri
  Express Leverans

Till UK: 2-5 arbetsdagar

108 kr

  Express Leverans till alla länder

2-4 arbetsdagar

285 kr

(Gratis över 1600 kr )


* Observera att tiderna ovan inte inkluderar förseningar (på grund av tillverkare eller force majeure) och helgdagar.


LEVERANSINFORMATION

Leveransadress - Vi kommer automatiskt att få adressen till det betalkonto som är registrerat hos PayPal om vi betalar via PayPal. Vi kan ändra adressen innan vi skickar din beställning, annars kan fraktmetoden eller adressen inte ändras.

1. Om paketet inte kunde levereras på grund av adressproblem, om du behöver återbetalning, kommer du att debiteras fraktkostnaden.

2. Observera också att alla personliga föremål kommer att debiteras 30% köpeavgift i detta fall.

Orderspårning - När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande om leverans. Om du behöver mer spårningsinformation, klicka här för att ta reda på mer.

Om du inte är helt nöjd med dina artiklar erbjuder vi 99 dagars retur- och utbyteservice så att du blir så lycklig som möjligt.

Se här för en fullständig lista över villkor för din återbetalnings- och utbytespolicy.

Din personliga smycken onlinebutik.